Selecteer een stuk tekst om hem voor te laten lezen!

RTL Nieuws

 • Cake smash foto’s populair: ‘Vooral veel vraag naar unicorns en Disney’
  on januari 22, 2020 at 3:00 pm

  Het is een fenomeen dat over is komen waaien uit de Verenigde Staten en in ons land snel populairder wordt: de cake smash. Het idee? Een foto van je kind maken terwijl het een verjaardagstaart vermorzelt.

 • Rechtszaak tegen bioscoopschutter Groningen begint op 7 februari
  on januari 22, 2020 at 2:58 pm

  De eerste zitting tegen, Ergün S., de verdachte van de gewelddadige dood van een schoonmakersechtpaar in een Groningse bioscoop, zal plaatshebben op 7 februari in de rechtbank in Groningen.

 • Tafeltennissters openen OKT met winst op Servië
  on januari 22, 2020 at 2:57 pm

  De Nederlandse tafeltennissters zijn het olympisch kwalificatietoernooi voor landenteams in Portugal voortvarend begonnen. De equipe van de spelende bondscoach Li Jiao won met 3-0 van Servië.

 • Czyborra verruilt Heracles Almelo voor Atalanta
  on januari 22, 2020 at 2:54 pm

  Lennart Czyborra vertrekt bij Heracles Almelo en stapt over naar Atalanta Bergamo. De 20-jarige verdediger heeft een contract voor 4,5 jaar getekend bij de club uit de Italiaanse Serie A. Beide verenigingen hebben inmiddels overeenstemming bereikt over de transfer.

 • Opvouwbare Motorola Razr verschijnt op 6 februari
  by Bastiaan Vroegop on januari 22, 2020 at 2:49 pm

  De Motorola Razr, een opvouwbare telefoon geïnspireerd door de klassieke klaptelefoon met dezelfde naam, wordt na een uitgestelde introductie vanaf 6 februari verkocht. Dat zal eerst alleen in de Verenigde Staten gebeuren.