Selecteer een stuk tekst om hem voor te laten lezen!
Algemeen binnenland entertainment 

Vader met zes kinderen zit jaren in kelder te wachtten op het einde der tijden

In een boerderij in Ruinerwold (Drenthe) is een vader met zes kinderen ontdekt, de familie woonde waarschijnlijk al jaren afgezonderd van de rest van de wereld. Zij zouden wachten op ‘het einde der tijden’. 
De familie werd ontdekt toen de oudste zoon, een man van 25 jaar, de boerderij verliet en een kroeg binnen liep. De man was zo erg verward dat de politie werd gebeld. Toen de politie uiteindelijk de verstopte boerderij betrad, ontdekten ze een trap achter een kast die leidde naar de kelder.
De familie is inmiddels ondergebracht in een recreatiepark. De kinderen zouden geen idee hebben dat er ook nog andere mensen op de wereld bestonden. Ook is het niet bekend waar de moeder was, mogelijk is ze begraven op het terrein.  De politie nog vol met vragen en gaat nog verder onderzoek doen.
De boerderij ligt verstopt achter de bomen. Vanaf de hoofdweg is de boerderij vrijwel niet te zien. Zo kond de familie jarenlang ongezien daar wonen. Ze waren volledig zelfvoorzienend de familie leefde van voedsel dat ze zelf verbouwden. Ook hadden ze een geit.

Gerelateerd:

Leave a Comment