Selecteer een stuk tekst om hem voor te laten lezen!
Algemeen Extra Opinie Recensies 

Too Good to Go Review

‘Too Good to Go’, zeker een goed initiatief. Goederen die de volgende dag niet meer verkocht kunnen worden voor een goede prijs verkopen op het laatste moment. Deze spullen zijn vaak nog heel goed. Denk aan broden van de bakker, deze kan niet broden verkopen van de vorige dag maar het product is nog prima de volgende dag.

Ook winkels als de ‘Plus’ doen mee aan dit project, dit zijn dan vaak producten die echt die dag of de volgende op moeten, zoals salades en vlees. Bij de Plus Jongenotter in Rijswijk kregen wij voor een box van 4,99 euro veel groente die wij hebben verwerkt in een soep. Ook kregen wij een tonijnspread, een kaassalade, kippenpoten en wat bolletjes.

+ Al in al een redelijk avondeten!
– Niet erg lang houdbaar.

Verder zijn we bij drie verschillende bakkers langs geweest. Als eerst bij bakkerij ‘vanMaanen’ in Hoge Veen waar wij twee pizza-broodjes ontvingen en een gele citroen slof. Dit was voor een box van 4,99 een beetje minder dan dat we gewend zijn voor ‘Too Good to Go’.

+ Beter houdbaar, heerlijk na een dag
– Weinig voor de prijs (voor ‘Too Good to Go’ dan)

Daarna hebben we een bezoek gepleegd bij bakkerij ‘Klink’ in de Herenstraat, Hier kregen we veel meer voor 3,99 euro. Een chocolade soes, een aardbei-bladerdeeg-taartje, een roze koek en een muffin. Hierbij kregen we drie tijgerbolletjes en een donkerbruin brood.

+ Goed houdbaar en gaat snel op 😉
+ Veel voor de prijs
– Niet bereikbaar met de auto

Als laatst zijn we naar dezelfde bakkerij gegaan maar dan in Essesteijn. Hier hebben we ook 3,99 voor betaald wat best logisch is gezien het hetzelfgde bedrijf is. We kregen helaas een stuk mindert dan de vorige keer. We ontvingen een chocolade-soezen-taart en een croissantje.

+ Goed houdbaar
+- Redelijk voor de prijs

Na dit avontuur ben ik nog steeds erg positief over dit inventieve initiatief. Het voel erg goed om wat te redden voordat het weggegooid wordt. Ik blijf deze app zeker gebruiken en lekker impulsief wat ophalen zo nu en dan!

Gerelateerd:

Leave a Comment