Selecteer een stuk tekst om hem voor te laten lezen!
Algemeen binnenland buitenland economie 

Politie pakt vader en zoons op voor het smokkelen van 3300 kilo cocaïne

De Nederlandse politie meld dat de afgelopen weken bij een internationale politieactie in onder ander Spanje en Duitsland een 74-jarige Nederlander en zijn twee zoons van 51 en 44 jaar opgepakt. Ze smokkelden een lading van bijna 3300 kilo cocaïne begin 2017 Nederland binnen, de politie heeft de lading drugs toen kunnen onderscheppen. De cocaïne een straatwaarde van ruim 80 miljoen euro. De partij is daarna meteen vernietigd.

De verdachten zijn nu opgepakt en bevinden zich nu in een Nederlandse cel. De twee zoons werden gearresteerd in Spanje en Duitsland en uitgeleverd aan Nederland. Hun vader meldde zichzelf bij de politie.

Gerelateerd:

Leave a Comment