Selecteer een stuk tekst om hem voor te laten lezen!
Algemeen buitenland 

Gekaapte schoolbus met daarin 51 kinderen in brand gestoken door mogelijke terrorist.

In een voorstad van Milaan is een bus met daarin 51 kinderen in brand. De man had eerder het voertuig gekaapt en had benzine in de bus gegooid, hij riep dat niemand het zou overleven. De man werd gelijk opgepakt toen hij de bus verliet, hij had de bus toen al in brand gestoken.

In de bus brak grote paniek uit toen de man de brand veroorzaakte, gelukkig kwam de politie snel in actie. Tien van de kinderen zijn lichtgewond geraakt of door rook onwel geworden. De bus is helemaal uitgebrand.

Justitie kijkt  of deze daad een terroristisch motief had, de dader riep dat hij het migratiebeleid van de regering verschrikkelijk vond. Hij riep onder andere: “Stop de doden op de Middellandse Zee.”

Gerelateerd:

Leave a Comment